Inloop

Datum/Tijd
woensdag 30 sep 2020
09:30 - 12:00

Locatie
Ons Buurthuis
Nijverheidstraat 10
Emmeloord
Kaart niet beschikbaar

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Irma Zee


Vanaf woensdag 16 september is weer sprake van een normale Inloop tussen 09:30 uur en 12:00 uur.

processed by AtomJPEG 1.5.0n

Een ochtend per week (woensdag) is er de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten in Ons Buurthuis op het terrein van Mercatus. Waarom in “Ons Buurthuis”? Omdat het gebouw waar het Toon Hermans Huis Emmeloord is gevestigd wordt gerenoveerd kunnen we er tot eind december geen gebruik van maken. Aanmelding is niet nodig, het is een vrije inloop.

Ons tijdelijke onderkomen blijkt soms lastig te vinden. Daarom nog eens de locatie gegevens:

“Ons Buurthuis” staat op het terrein van woningbouwvereniging Mercatus.

Nijverheidstraat 10

8301 AD Emmeloord

U rijdt het terrein van Mercatus op (het hek staat open) en ziet dan links het gebouw “Ons Buurthuis”. Parkeren kan voor het gebouw.

Wel een met strenge voorzorgen: 1,5 meter afstand, frequent handen wassen (minimaal 6x per dag), hoesten en niezen in elleboog, bij koorts of flinke hoest thuisblijven, elkaar niet passeren in de smalle gangen……. Voor en na de ochtend zullen tafels, stoelen, deurknoppen en lichtknopjes gereinigd worden. We voelen ons verantwoordelijk voor elkaar. Bij goed weer wijken we uit naar de tuin van een gastvrouw. Ook daar worden daar dezelfde voorzorgsmaatregelen gehanteerd.

De workshops en andere activiteiten gaan (nog) niet starten. We zullen de ontwikkelingen in de samenleving blijven volgen om te besluiten wanneer we verdere activiteiten kunnen gaan plannen.