Indonesisch koken

Indonesisch koken

Datum/Tijd
donderdag 15 feb 2018
09:30 - 13:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Indonesisch koken met Corrie Sleebos

2018-01-01-a2018-01-01-b

Ajam ketjap is een Indonesisch kipgerecht en Pekedel jagung is een Indonesisch maiskoekje. Beide gerechten maken onder anderen deel uit van de bekende Indonesische rijsttafel. In een vorige workshop heb je reeds het rundvleesgerecht Rendang en het groentengerecht Sambal goreng boontjes gemaakt als eerste twee gerechten van de rijsttafel. In deze workshop voegen wij deze twee nieuwe gerechten toe en gaan we ze daarna samen nuttigen met rode rijst. Je maakt opnieuw kennis met de talrijke specifieke kruiden in de Indonesische keuken.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten voor deze workshop in rekening worden gebracht.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: -4.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.