High tea bij Hinke Heijboer

Datum/Tijd
woensdag 9 sep 2015
14:00 - 16:00

Locatie
Hinke Heijboer
Polarisstraat 48
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Wie heeft er nu geen zin in een gezellige high tea in de schitterende tuin van Hinke Heijboer met wijds uitzicht over de Urkervaart en de weilanden??!! Dus doe mee aan deze gezellige high tea die gehouden wordt op Woensdag 9 september van 14.00-16.00 uur.

Voorwaarde om mee doen is alleen dat jij zelf iets lekkers meeneemt, je kunt hierbij denken aan muffins, scones maar denk ook eens aan iets hartigs; op internet zijn genoeg lekkere/ leuke ideeën te vinden! Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

We gaan natuurlijk uit van mooi weer, maar omdat Nederland zich wat weer betreft niet altijd van zijn beste kant laat zien, beslissen we op maandag 7 september of het door kan gaan. Dan bevestigen wij deze activiteit en zullen hierbij ook het aantal deelnemers vermelden zodat je hier rekening mee kunt houden met je lekkernij die je meeneemt.

Let op: omdat we aan de Urkervaart zitten, is het hoe dan ook verstandig om een warm vest of iets dergelijks mee te nemen.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 40.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Lotgenotencontact gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.