Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Datum/Tijd
woensdag 25 apr 2018
09:00 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Gezichtsbehandeling

Laat je verwennen!!

Elke 6 weken kunnen drie tot vier dames (of heren) zich laten verwennen tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling. Lekker even reinigen, een korte massage, scrubben, een maskertje misschien en als afsluiting lekker verzorging voor je huid. En tussendoor misschien nog even een handmassage!!
Even ontspanning en rust in de vaak drukke weken! Ik werk met de natuurlijk huidverzorging van Nutrimetics, wat betekend dat ik voor iedere, dus ook de (hele) gevoelige, huid producten heb om mee te werken.

Annet v.d. Werf-Vos

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.