Creatieve ochtend: kei of kiezels schilderen

Datum/Tijd
dinsdag 17 nov 2015
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Corrie Sleebos is één van de deelnemers in het Toon Hermans Huis. Ze is zeer creatief en zo is het plan ontstaan om Corrie te benaderen om ook workshops te gaan geven.

Kei of Kiezels schilderen

Keien of kiezels beschilderen

Liggen er nog wat verdwaalde keien of grote kiezels in je tuin, ooit meegenomen van je vakantie? Een leuk idee is om ze te gaan beschilderen.

In deze workshop gaan we leren om zelf keien te beschilderen. Je kunt kiezen uit allerlei voorbeeldplaatjes of misschien heb je zelf wel een creatief idee. Leuk om cadeau te geven, om zomaar neer te zetten voor de sier, als boekensteun, deurstopper of te gebruiken als ‘presse papier’ om op losse papieren te leggen zodat deze niet weg kunnen waaien.

Zelf meenemen: Een kei of grote kiezels. Deze zijn ook verkrijgbaar bij een bedrijf voor tuinbestrating. Kies een vorm uit, die mooi blijft staan of liggen. Maak deze kei thuis alvast grondig schoon en vetvrij met water en soda.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 6.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.