Bloemschikken

Datum/Tijd
vrijdag 20 okt 2017
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Bloemschikken (of bloemsierkunst).

Zelf een mooi bloemstuk maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.
Ook dit najaar kunnen en er weer mooie bloemstukken gemaakt worden met telkens een nieuw thema dat te maken heeft met de seizoenen.
Verras jezelf en doe gezellig mee!
De mogelijkheid bestaat dat Co Orsel dit najaar een periode verstek moet laten gaan. De workshop zal dan wisselend door Hannie Pepping en Ietje Kodde worden gegeven.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

Opdracht 20 oktober:

Schaalschikking met herfst- en oogstvruchten en een enkele bloem.
We gebruiken een royale ondergrond, rond, 35, 40,45 cm doorsnee, kijk maar wat je hebt. Met enkele droge liaanstokken maken we een diagonale lijn.
Een half blok oasis om bloemen, bv. Chrysant, in te steken. Verder vullen we de schaal met o.a sierappel, kalebas, peulen van Gleditsia, artisjok, uien, bolmos, blad, bewaargroente, stoofpeer, enz.. Je kunt kiezen voor een schikking in herfsttinten of een schikking in groen, gebroken wit en grijstinten .
Als er tijd over is oefenen we nog wat in technieken .

Groet Co

 

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.