Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 12 sep 2017
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Bloemschikken (of bloemsierkunst).

Zelf een mooi bloemstuk maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.
Ook dit najaar kunnen en er weer mooie bloemstukken gemaakt worden met telkens een nieuw thema dat te maken heeft met de seizoenen.
Verras jezelf en doe gezellig mee!
De mogelijkheid bestaat dat Co Orsel dit najaar een periode verstek moet laten gaan. De workshop zal dan wisselend door Hannie Pepping en Ietje Kodde worden gegeven.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

Nazomer of herfstschikking:

We maken een langwerpige tafelschikking of een krans. Je mag zelf kiezen .
Neem wel zelf de ondergrond/oasisring mee of kies een langwerpige lage bak met opstaande rand. Voor oasis wordt gezorgd. Met mooie bessen, sierappels, lampionplant, zaaddozen, najaarsbloemen (o.a. Hortensia) en verschillende bladsoorten vullen we de ondergrond. We kiezen voor warme kleuren, of aubergine, oud roze, wijnkleur. Een opdracht die goed te doen is om er samen weer in te komen.
Tot 12 september, Co Orsel

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.