Bloemschikken

Datum/Tijd
vrijdag 16 dec 2016
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Dit najaar zal Co Orsel de gasten van het Toon Hermans Huis weer vier keer een creatieve bloemschik ochtend geven. De opdrachten zijn iedere keer weer anders en voor elk wat wils. Dit najaar zijn de workshops afwisselend op de Dinsdagochtend én op de Vrijdagochtend. Deze workshop is altijd zeer geliefd dus geef je op en die gezellig mee!

Opdracht workshop 16 december:
We maken een luxe kersttafelstuk in de kleuren groen, grijs en wit.
Neem een ondergrond met opstaande rand mee, ongeveer 30cm doorsnee. Je kunt er ook voor kiezen de oasisring/krans op te maken.
Voor mooi groen, Nobilis, Pinus, Eucalyptus, enz. en plaatmos, ijslandsmos, denappels, witte takken, decomateriaal, oasis, hyacint en enkele witte bloemen wordt gezorgd.

Tot 16 december,
Co.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.