Bloemschikken

Datum/Tijd
dinsdag 20 sep 2016
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Dit najaar zal Co Orsel de gasten van het Toon Hermans Huis weer vier keer een creatieve bloemschik ochtend geven. De opdrachten zijn iedere keer weer anders en voor elk wat wils. Dit najaar zijn de workshops afwisselend op de Dinsdagochtend én op de Vrijdagochtend. Deze workshop is altijd zeer geliefd dus geef je op en die gezellig mee!

Opdracht voor 20 september:
We maken een herfsttaart / platte biedermeier.
Met mooie bessen, mos, losse bloemen van troschrysant, lampionplant, sierappel enz. Maken we een mooie vulling op de oasisondergrond.
De materialen steken we rechtop in de ondergrond van oasis.
De zijkant gaan we bekleden met blad.
Zelf meenemen ruime ondergrond /35 cm. met rechte rand of een waterdicht dienblad of iets dergelijks.
Ik zal zorgen voor oasis, bloemen , mos , appeltjes enz.
Co

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.