Bloemschikken

Datum/Tijd
vrijdag 15 dec 2017
13:30 - 16:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Bloemschikken (of bloemsierkunst).

Zelf een mooi bloemstuk maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.
Ook dit najaar kunnen en er weer mooie bloemstukken gemaakt worden met telkens een nieuw thema dat te maken heeft met de seizoenen.
Verras jezelf en doe gezellig mee!
De mogelijkheid bestaat dat Co Orsel dit najaar een periode verstek moet laten gaan. De workshop zal dan wisselend door Hannie Pepping en Ietje Kodde worden gegeven.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

De opdracht voor vrijdag 15 december.
Kersttafelschikking.
De soort schikking die je maakt is afhankelijk van de ondergrond.
Je kunt kiezen voor een langwerpige schikking op een lange ondergrond, een krans op een oasisring, of een schaalschikking op een lage ondergrond met opstaande rand.
We werken in oasis, en met mooi groen van Nobilis, Pinus, conifeer, Galax, mos in verschillende soorten enz. steken we de ondergrond op.
Met denappels, sierappel, eucalyptus, hyacint,asparagus, decoratiemateriaal en enkele bloemen gaan we het geheel een mooie uitstraling geven.
Dus zelf meenemen: de ondergrond. De rest is aanwezig.
Enkele van jullie willen graag een oasisring kopen en deze zal ik meenemen.
Tot 15 december, groet Co.

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 0.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Deze activiteit is volgeboekt.