Bloemschikken

Bloemschikken

Datum/Tijd
vrijdag 1 jun 2018
09:30 - 12:00

Locatie
Toon Hermans Huis
Nijenbeek 4b
Emmeloord

Categorieën

Contactpersoon Toon Hermans Huis
Karin Zijp


Bloemschikken (of bloemsierkunst).

Zelf een mooi bloemstuk maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.
Ook dit voorjaar kunnen en er weer mooie bloemstukken gemaakt worden met telkens een nieuw thema dat te maken heeft met de seizoenen.
Verras jezelf en doe gezellig mee!
De mogelijkheid bestaat dat Co Orsel dit voorjaar een periode verstek moet laten gaan. De workshop zal dan wisselend door Hannie Pepping en Ietje Kodde worden gegeven.

Aanmelden doet u per persoon onder eigen naam. Is deze dag al volgeboekt dan kunt u met Karin (06-10822373) overleggen of er nog een andere mogelijkheid is.

Let op: bij afmelding binnen 48 uur voor de workshop kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

De opdracht voor 1 juni:

We maken een schaalschikking met voornamelijk groene tinten.
Zelf vind ik de kleur groen in het voorjaar altijd boeiend door de frisse kleur.
We werken met lichte en donkere kleuren groen, in combinatie met enkele takken of een bundel van takjes. Voor bloemen denk ik aan groene Anthurium, anjer, duizendschoon, enz.
Ook mos en vruchten in groentinten zijn erg decoratief. Teruggevouwen blad van groot hoefblad, rabarber, schoenlappersplant, er zijn mogelijkheden genoeg.
Dus zelf meenemen een mooie ruime schaal met opstaande rand. Zie maar wat je passend vindt wat betreft kleur, wit, mat zilver, of juist een hardere kleur.
Voor oasis wordt gezorgd.
groet Co

Voor wie zijn deze workshops?
Het Toon Hermans Huis richt zich op mensen met kanker en hun naasten. De personen die de workshops geven, doen dat tegen beperkte kosten en willen deze doelgroep ermee helpen. Heeft u kanker, kanker gehad, of geldt dat voor uw partner / vriend(in)? Dan bent u van harte welkom om mee te doen en u aan te melden.

Aantal plaatsen beschikbaar: 1.

Definitieve toekenning wordt 10 dagen voor de Workshop gedaan, met als doel de beschikbare plaatsen eerlijk te verdelen. Als op dat moment nog niet alle plaatsen geboekt zijn, kunt u blijven aanmelden tot enkele dagen voor de activiteit.


Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor deze activiteit.