Mijn naam is Hanneke Vos, 37 jaar en woonachtig met mijn man en drie kinderen op ons akkerbouwbedrijf in Bant. Sinds september 2015 heb ik mijn baan als Manager P&O opgezegd om meer tijd voor ons gezin en ons akkerbouwbedrijf te krijgen en om het roer om te gooien. Ik besloot een opleiding tot rouwbegeleider te gaan volgen. Nadat ik deze jaaropleiding had afgerond kwam de vacature van coördinator voorbij – precies op het juiste moment!

In de tijd waarin we nu leven vergeten we wel eens om nabij te blijven aan de mensen om ons heen. Een luisterend oor in je directe omgeving is niet bij iedereen vanzelfsprekend.
In mijn rol als coördinator kan ik mijn P&O ervaring en mijn kennis op gebied van rouw en verliesbegeleiding goed toepassen. Vanuit mijn rol voer ik kennismaking- en evaluatiegesprekken met onze gastvrouwen en –heren. Eventuele problemen probeer ik vroegtijdig te signaleren zodat iedereen met plezier naar het Toon Hermans Huis blijft komen.

Ik probeer iedere woensdagochtend tijdens het inloopmoment aanwezig te zijn om onze bezoekers en onze vrijwilligers te ontmoeten. Op die manier weet je wat er speelt en kunnen we daar als organisatie op anticiperen. Dit doe ik samen met Karin Zijp, mijn collega coördinator. Onderling hebben we een mooie taakverdeling en doen we beide taken die bij ons passen.

Ik voel me erg op mijn plek in het Toon Hermans Huis. Het is een mooie groep mensen bij elkaar met ruimte voor ieders verhaal.

Hanneke Vos
Algemeen Coördinator